Wij willen u graag het nieuws brengen zoals het bedoeld is: eerlijk, feitelijk, zonder propaganda doeleinden en informatief. Hoe gek dit ook klinkt, dit is steeds verder te zoeken in het Nederlandse journalistieke landschap. Ja we hebben onze eigen mening… en ja, wij willen tegenwicht bieden aan de mainstream media die voor het overgrote deel (extreem) links en subjectief is. Maar wij zullen altijd eerlijk blijven. Onze uitspraken en meningen bijdraaien indien de werkelijkheid of nieuwe feiten dit vereisen. Het nieuws van verschillende kanten bekijken en belichten…. en wij zullen niet schuwen om ons ongelijk toe te geven.

Dat gezegd hebbende: u verdient de andere kant van het verhaal te horen. De linkse mainstream media verdraait, verzwijgt, bedriegd en liegt u voor. Wij zullen de propaganda blootleggen. Wie niet eerlijk is zal een plekje in de schijnwerpers krijgen op zakmaardoor.nl.

Naast binnenlandse en buitenlandse politieke items, kunt u bij ons ook terecht voor artikelen over wetenschap, games, sport, techniek, gadgets, humor en het nodige wekelijkse vrouwelijk schoon. Volg ons via dit blauwe vogeltje om op de hoogte te blijven van onze laatste content:

Bent u scherp en het zat om voor gelogen te worden door de NOS en RTL Nieuws? Stuur ons link tips via de button in the header of kom voor ons schrijven!

Titel: Eigenaar en Eindredacteur

Nickname: Krakstoel

Contact Information: zaken@zakmaardoor.nl

Profile Link: Krakstoel