Als Nederlander ben je misschien nog niet zo bekend met alle ins & outs wat betreft de Amerikaanse binnenlandse politiek. Dat is ook niet zo gek aangezien alle grote (digitale) kranten (bijvoorbeeld Volkskrant, Nu.nl & Telegraaf) en alle grote televisiekanalen (NPO 1-3 & RTL) niet of nauwelijks aan eerlijke, objectieve berichtgeving doen. Te lang hebben deze ‘journalisten’ naar onze mening de kans laten liggen om hun werk naar behoren in te vullen… namelijk de waarheid vertellen aan hun lezers en kijkers. Wij zien dat er een moedwillige trend is ontstaan om de Nederlandse bevolking dom te houden en af te schermen van de werkelijke ontwikkelingen op micro- en macroniveau. Dit gebeurt om zo aan de macht te blijven binnen een bepaalde instelling (bijv. de zieligheidsindustrie of de media), of simpelweg omdat grote bedrijven en politici als de dood zijn dat burgers erachter komen dat hun visie en zienswijze indruist tegen elke vorm van gezond verstand en wijsheid.

Wij zullen op zakmaardoor.nl jullie als lezers op de hoogte houden van de échte ontwikkelingen. En wij schromen tegelijkertijd niet om de zogenaamde ‘journalisten’ door de mand te laten vallen. Wij zullen met beelden en feiten de verknipte en gemanipuleerde quotes, artikelen en journaals die jullie dagelijks voorgeschoteld krijgen onderuit halen. Wij hopen dat de terechte reputatieschade die dit betekent voor een instelling of persoon ervoor zorgt dat de berichtgeving weer iets meer gaat normaliseren. Op dit moment hebben journalisten en politici vrij spel, aangezien ze onderling samenspannen en gemeenschappelijk één bericht de ether in slingeren. Dit is vanaf nu afgelopen als het aan ons ligt. Iemand moet het doen.

Een goed voorbeeld van wat de meeste mensen hier in Nederland volledig is ontgaan, is dat de eigenaren van restaurant de Red Hen in Lexington, Virginia, eind juni de perschef van het Witte Huis, Sarah Huckabee Sanders, hebben gevraagd om hun restaurant onmiddellijk te verlaten nadat ze binnen was komen lopen en aan tafel plaats had genomen. Met de simpele opgave van reden dat ze werkt in de administratie onder leiding van president Donald J. Trump.

Aangezien Donald Trump in de afgelopen twee jaar is neergezet door de linkse media en de Democratische partij als een racist, seksist, kinderontvoerder en de reïncarnatie van Adolf Hitler, is ondertussen alles veroorloofd. Niets is meer heilig en niemand wordt meer met respect en waardigheid behandeld. Iedereen die voor of onder Donald Trump werkt heeft het zwaar te voortduren op het werk en ook steeds vaker in de persoonlijke sfeer. Nu zijn we dus zover gekomen dat Republikeinen die geloven in de Make America Great Again (MAGA) doelstellingen en beweging niet meer naar een restaurant kunnen gaan met hun familie zonder dat ze worden uitgescholden, lastig worden gevallen of worden geweigerd. Een zorgelijke ontwikkeling die politici op hoog niveau zouden moeten afkeuren.

Dit had Sarah Sanders er zelf over te zeggen op Twitter:

Politici van beide grote partijen in de Verenigde Staten zouden openlijk moeten uitkomen voor de vrijheid van meningsuiting. Bijna 63 miljoen mensen hebben Trump in 2016 als winnaar van de presidentsverkiezingen uitgeroepen. Een feit dat de zittende macht en media ons graag doet vergeten. Deze hele groep kiezers wegzetten als ‘deplorables’, dom of racist zal de spanningen in het land niet laten doen afnemen. Het is verachtelijk en arrogant om een grote groep mensen / beweging zo weg te zetten. Het is een langzaam proces van ‘ontmenselijken’, een eigenschap die voor (extreem) links al vaker zijn gewenste vruchten heeft afgeworpen, bijvoorbeeld bij de dood van Pim Fortuyn.

In plaats dat de Democratische partij deze actie van de Red Hen eigenaren afkeurt en ontmoedigt, doen ze er zelfs nog een linkse schep zand bovenop. Maxine Waters, afgevaardigde voor het Amerikaanse congres, moedigde haar Democratische achterban op straat aan om hetzelfde te doen na het voorval :

In een democratische samenleving mag natuurlijk nooit met openlijke geweldpleging worden gedreigd of mensen worden aangespoord het heft in eigen hand te nemen. En dit mag zeker niet komen uit de monden van politici opererend op hoog niveau. Je kunt het oneens zijn, je kunt hevig debatteren, maar wat ‘Mad Max’ hierboven klaarspeelt gaat alle perken te buiten. Tenminste, dit zouden wijze mensen zo inschatten. Van links liberaal Amerika hoeven we voorlopig geen positieve verwachtingen te hebben. Die willen het debat niet normaliseren, die willen winnen op 6 November. Dan worden alle leden van het Huis van Afgevaardigen gekozen en 34 van de 100 zetels in het Senaat. Dit kan grote invloed hebben op de bewerkstelliging van Trump’s beleid in zijn laatste twee jaar van zijn huidige ambtsperiode. Nu heeft Trump nog een meerderheid in beide politieke instellingen.

Democraten zetten alle middelen in om Trump’s beweging te stoppen, maar veel mensen in het land blijken uit recente polls zijn maatregelen nog steeds (en zelfs meer) te steunen op het gebied van handel, veiligheid en grensbewaking. Door het ontbreken van een echt eigen agenda binnen de Democratische partij, en nog steeds bekomend van de totaal onverwachte afgang van Hillary Clinton tijdens afgelopen presidentverkiezingen, kruipen nu steeds meer hooggeplaatste links-liberale politici, grote tv-persoonlijkheden en Hollywood sterren uit hun schulp van tolerantie en gelijke rechten om Trump en zijn achterban weg te zetten als onmensen en racisten. Met de volgende uitspatting van ‘comedian’ Kathy Griffin als één van de vele voorlopige dieptepunten:

Gelukkig heeft het haar carrière (voorlopig) nog geen windeieren gelegd.

Trump, die ondertussen meer dan 53 miljoen Twitter volgers heeft, heeft op Trolliaanse wijze zowel de Red Hen eigenaren, als Maxine Waters, van online repliek gediend:

Wordt vervolgd…

 

Meer op zakmaardoor.nl:

Neymar Ga eens Wieberen.

Witte Huis Perschef Sarah Sanders Links Liberaal Restaurant Red Hen Uitgepest. Links Liberalen in de Verenigde Staten worden steeds meer openlijk Radicaal

102
Views

ZMD Comments

Your chance to be First!

avatar
450