Joe Biden, oud vice-president onder Barack Hussein Obama, heeft in de Democratische voorkiezingen van gisteren o.a. in de staten Mississippi, Missouri en Michigan de Democratische voorverkiezingen gewonnen in de race voor het Amerikaanse presidentschap. Hierbij versloeg hij de enige serieuze overgebleven kandidaat Bernie Sanders. De kansen van Bernie lijken hierdoor steeds meer af te nemen om het eind 2020 tegen Donald Trump op te nemen.

Bernie Sanders is in de afgelopen maanden steeds meer tegengewerkt door de Democratic National Committee (DNC). Dit is de organisatie van de Democratische partij die onder andere de Democratische voorverkiezingen regelen. In 2016 verloor Bernie Sanders al van Hillary Clinton, die door de vele super delegate stemmen uiteindelijk de winst in de voorverkiezingen wegkaapte van Bernie. Bernie voelde ‘the Bern’, droop af, gaf zijn steun aan Hillary, en kreeg in ruil hiervoor geld voor een lake house.

Bernie probeert het dit jaar weer tegen Trump op te nemen, maar weer wordt hij gedwarsboomd. De DNC is de gevestigde elite. En samen met de gevestigde, elitaire mainstream media (MSNBC, NBC, CNN, New York Times, Washington Post, etc…) hebben ze Bernie Sanders de afgelopen maanden afgeschilderd als een communist en als zwaktebod wat betreft zijn kansen om Trump uit het Witte Huis te krijgen. Hierbij hadden ze maar 1 doel: om te zorgen dat de gevestigde orde binnen de Democratische partij niet verandert. Joe Biden moet en zal winnen, ook al zijn Joe’s kansen tegen Trump later dit jaar misschien minder groot. Hierdoor blijven in ieder geval de lucratieve en goed betaalde baantjes gewaarborgd voor de Linkse Club binnen de Democratische partij. Bernie Sanders vormt een te groot gevaar door zijn progressieve boodschap en mogelijk rigoureuze wijze waarop hij de partij onder handen zou kunnen nemen als leider.

Hierdoor krijgen alle Bernie fans nu gelijk goed te zien hoe de mainstream media in feite een verlengde zijn van de Democratische partij top. Bernie heeft geen kans tegen al het media en propagande geweld. Hij krijgt nu eventjes dezelfde behandeling die Trump al bijna 4 jaar moet ondergaan. Een oneerlijke behandeling, gebaseerd op knip- en klapwerk, leugens, propaganda en manipulatie van uitspraken en beelden.

Heeft Joe Biden beginnende Alzheimer?

Wat de media ondertussen probeert de verbergen is de cognitieve afname die duidelijk zichtbaar begint te worden bij Joe Biden. MSNBC en CNN doen simpelweg geen verslag van de beelden waarop Joe Biden niet uit zijn woorden kan komen, zinnen vergeet, onzin uitkraamt of agressief reageert op vragen uit het publiek. Oordeelt u zelf:

Biden vergeet halverwege zijn toespraak wat hij wilt zeggen:

Biden vergist zijn vrouw met zijn zus:

 

Joe Biden vergeet de tekst van de Preamble of Declaration of Independence:

 

Joe vergeet weer wat hij wilde zeggen:

 

Biden vergist Irak met Iran en vervolgens met Oekraïne:

 

Joe: ‘Poor kids are just as talented as white kids’

 

 

Joe: ‘We cannot win this re-election. Excuse me. We can only re-elect Donald Trump’

 

Democratische stemmer vraag Joe hoe hij omgaat met verlies in staat Iowa. Biden noemt haar een ‘Lying Dog-Faced Pony Soldier’

 

Dit is wat Joe Rogan erover te zeggen heeft:

 

Hopelijk heeft u nu ook even een ander beeld gezien van de politieke situatie in de VS van dit moment. De NOS en Nu.nl slaan dit soort dingen nog weleens over in hun berichtgeving. Zo vertellen ze u ook niks over het corruptieschandaal waarbij Joe Biden’s zoon Hunter Biden is betrokken als board member bij Burisma Holdings, een olie & gas bedrijf in Oekraïne. Maar dit behandelen we een volgende keer.

Gelukkig staat het team van vrijwilligers nog als 1 blok achter Biden:

 

Wat de Nederlandse Media u niet vertelt of Democratische presidentskandidaat Joe Biden. Heeft Joe beginnende Alzheimer?

135
Views

ZMD Comments

Your chance to be First!

avatar
450