Als je de kranten openslaat de afgelopen dagen, dan lijkt het een gedane zaak. Biden heeft gewonnen en Trump moet het Witte Huis verlaten. De Mainstream Media wilt je doen laten geloven dat het officieel is en er geen twijfel meer over mogelijk is wie in januari met de scepter gaan zwaaien voor de komende vier jaar. Je bent echter voorgelogen. Er staat nog niks officieel vast en ditzelfde truukje met paginagrote overwinningsfoto’s en krantenkoppen is al eens eerder gedaan begin 2000 toen Al Gore volgens de media van Bush had gewonnen. Bush werd uiteindelijk president na het opnieuw tellen van stemmen en na uitspraak door de Supreme Court.

Ditmaal is het verdraaien van de werkelijkheid, de censuur en de propaganda door de mainstream media, de Democratische partij en door de grote techbedrijven echter vele malen heviger en grootschaliger. Ook al was Donald Trump een geliefde persoonlijkheid voor zolang wij ons kunnen herinneren, de afgelopen vier jaar is hij verketterd, gedemoniseerd en is elke goede uitspraak, beslissing of actie die hij heeft gedaan, genomen en ondernomen, bewust gebagatelliseerd, gecensureerd of verdraaid.

Je moet jezelf afvragen: wanneer is de laatste keer dat je echt langer dan 5 minuten aan ongeknipte beelden van Trump hebt gezien? Voor velen is dit vaak heel lang geleden. Elk bericht over Trump en zijn beleid wordt je voorgeschoteld door bijvoorbeeld de NOS, RTL nieuws of Nu.nl in hapklare, geknipte brokken van maximaal 1 minuut (als het geen secondenwerk is). Met elke keer dezelfde conclusie: hij is of rascistisch, of dom, of niet fatsoenlijk, of een ophitser, of… vul maar in. Niet raar dus als je iemand op deze wijze in de loop van de tijd steeds minder gaat mogen, of zelfs gaat haten. Je weet simpelweg niet meer beter. Daarnaast wordt de sociale druk opgevoerd. Mensen in je omgeving zijn zo gevoed met haat dat je niks goeds meer over hem mag zeggen. Is Trump de eerste president in decennia die geen oorlog is gestart? Ja, maar maakt niet uit. Heeft hij Prison Reform doorgevoerd en een record aantal arme Amerikanen niet meer afhankelijk gemaakt van staatssteun en voedselbonnen? Ja, maar maakt ook niet uit. Je kunt niks goeds over Trump zeggen. Je wordt raar aangekeken door familieleden en vrienden. Bespot en uitgelachen door mensen op werk en als je niet uitkijkt kan je die promotie wel vergeten of zelfs je huidige baan kwijtraken. Het beste kun je je mond houden. Je bent sociaal onderdrukt en angstig gemaakt. Bang om een afvallige te zijn.

Wij van zakmaardoor.nl zijn er van overtuigd dat Trump nog een reële kans heeft om uiteindelijk verkozen te worden als 45e president van Amerika voor een tweede termijn. En wij leggen hieronder aan de hand van video links, opinies en afbeeldingen uit waarom. Er is op grote schaal fraude gepleegd tijdens het tellen van de stemmen. En op grote schaal gecensureerd door de mainstream media en techbedrijven. Dit klinkt misschien gek, gezien het bombardement aan propaganda die je voorgeschoteld hebt gekregen de laatste dagen (en in feite de gehele, afgelopen vier jaar). Maar stel jezelf open voor een andere kijk op wat er zich heeft afgespeeld en wat er zich nog steeds afspeelt. Laat ons in de comments weten of je tenminste een andere kijk op de situatie hebt gekregen na het lezen en bekijken van de video’s en afbeeldingen. Doe ook zelf onderzoek, controleer ons werk en deel links met ons als je meer of beter bewijsmateriaal hebt gevonden en wij zullen dit na review plaatsen. Deel dit artikel als je het met ons eens bent, zodat meer mensen hun ogen kunnen gaan openen. En schroom ook niet om kritiek te leveren, mits je duidelijk kunt aangeven en onderbouwen waarom sommige van onze bronnen of geschetste situaties niet kloppen. Wij willen niets anders dan de waarheid en dat de terechte winnaar op democratische manier verkozen wordt en zodadelijk voor vier jaar de president is van het vrije westen.

Wij zullen u aan de hand van de volgende drie punten laten zien waarom de geclaimde overwinning van Biden hoogst onwaarschijnlijk is:

  1. Enthousiasme voor de kandidaten in aanloop naar de verkiezingen toe

  2. Signalen, statistieken en bewijzen van stemfraude op grote schaal

  3. Censuur van de mainstream media en grote techbedrijven

 

Enthousiasme voor de kandidaten Biden en Trump

In aanloop naar de verkiezingen toe was er een enorm verschil in enthousiasme voor Biden en Trump. Biden heeft al twee keer eerder tevergeefs geprobeerd president te worden en Trump is hier in één keer in geslaagd. Het volgende plaatje wordt u niet vaak getoond en geeft goed weer hoe enorm populair Trump was in 2016. En hoe goed verspreid die populariteit was over de staten. Trump won destijds 3085 van de 3101+dc counties.

 

 

 

Trump heeft 560x meer mensen naar zijn verkiezingsbijeenkomsten (rallies) getrokken dan Biden. Hieronder het overzicht wat dit duidelijk weergeeft:

 

 

Trump trok in totaal 1.120.070 mensen naar zijn bijeenkomsten, tegenover maar 1.996 mensen voor Biden. Hieronder een aantal visualisaties hiervan:

 

 

Boven: Trump rally met tienduizenden bezoekers

 

Onder: Verschil tussen de Trump rally en Biden rally, beiden in Michigan (battleground state) op 9 en 10 september 2020

 

 

Nu kun je zeggen dat Corona heeft gezorgd voor deze verschillen, gezien de angst onder Democraten hoger is voor het virus. Maar de bijeenkomsten van Biden leken in vele gevallen ‘gestaged’. Hiermee bedoelen we dat de bijeenkomsten zo werden opgezet dat het leek dat de voorbereidingen uit voorzorg werden gedaan voor Corona, maar in werkelijkheid werden de bijeenkomsten zo opgezet omdat Biden simpelweg niet populair genoeg was om volle zalen te trekken. Ook kon Biden het fysiek en geestelijk niet aan om te spreken op bijeenkomsten, daarover straks meer. Uit data van het Trump campagne team blijkt dat veel niet-Republikeinen (democraten en independents) afkwamen op de Rallies van Trump. In staten waar rallies waren toegestaan, ook met grote aantallen mensen, kwamen er geen democraten en independents af op de bijeenkomsten van Biden of Kamala Harris, maar wel op de rallies van Trump:

 

 

Boven: 13.733 sign ups for een rally van Trump in Mighican. 49% niet-Republikein. Ook veel opkomst onder mensen die niet eerder gestemd hebben.

 

Onder: soortgelijke situaties die de data laten zien van sign ups van Trump’s rallies in Rochester (MN) en Green Bay (WI)

 

 

Naast de data die duidelijk laat zien dat Trump immens populair was onder Republikeinen, Democraten en Independents, heeft Biden ook veel minder campagne gevoerd (of veel kleinschaliger) dan Trump in battleground states. Heel veel dagen in de laatste weken van de verkiezingen heeft Biden geen campagne gevoerd. Dit door zijn fysieke en geestelijke gesteldheid. Biden heeft heel veel rare, verwarrende en domme uitspraken (‘gaffes’) gedaan het afgelopen jaar en de hoeveelheid ‘gaffes’ werden ook steeds talrijker en vreemder naarmate we dichter bij de verkiezingen kwamen. Om een voorbeeld te geven, één van de vele warrige en vreemde uitspraken van Biden:

 

 

De mainstream media en techbedrijven hebben er alles aan gedaan om deze ‘gaffes’ zoveel mogelijk te negeren of niet te vertonen. Op CNN, MSNBC, ABC, NBC,Twitter, Youtube en Facebook werden de vele voorbeelden niet vertoond en users die de gaffes van Biden wel lieten zien werden vaak geblokkeerd of geshadowbanned, waardoor de beelden nauwelijks konden worden verspreid onder het grote publiek. Op het internet is er echter veel over bericht en wie ernaar zoekt kan het vinden (zolang het online staat):

 

 

Mede de uitspraken van Biden hebben ervoor gezorgd dat zwarte Amerikanen in record aantallen overstappen naar de Republikeinse partij. Later meer over de cijfers. Candace Owens is één van de leiders van de Blexit beweging. Blexit heeft als doel bewustwording onder zwarte Amerikanen en het de rug toekeren naar de Democratische partij door het jarenlange, slechte bestuur en slechte zorg voor de zwarte gemeenschap. Haar volgende uitspraak laat zien hoe zij en vele andere, zwarte Amerikanen over de Democratische partij en Biden denken:

 

 

De ‘you ain’t black – als je niet op mij stemt’ uitspraak heeft Biden echt gedaan tijdens een interview en kun je terugvinden op het internet of Youtube.

Bovenstaande informatie is pas een klein overzicht van het verschil in enthousiasme voor Trump en Biden. Wat ook niet voor Biden in het voordeel spreekt is het feit dat hij al 47 jaar politicus is in Washington D.C. zonder noemenswaardige prestaties achter zijn naam. Hij heeft met zijn wetgeving gezorgd voor een record aantal zwarte amerikanen die langdurig gedetineerd werden voor (meerdere) lichte vergrijpen. Verder heeft hij plagiaat gepleegd in zijn verkiezingstoespraken in een voorgaande presidentsverkiezing (het stelen van teksten andere politici en leiders) en is dit één van de redenen dat hij destijds geen president is geworden. Dit artikel kan later aangevuld worden met alle bewezen misstappen, schandalen, foute beslissingen en fraude gepleegd door Biden in het verleden, maar nu gaan we ons focussen op de fraude gepleegd tijdens de verkiezingen van 2020.

 

Signalen, statistieken en bewijzen van stemfraude op grote schaal

Hieronder een overzicht van afbeeldingen en video’s die je hopelijk aan het denken zetten. Wij gaan niet alles met veel begeleidende tekst onderbouwen. De data en opinies in de afbeeldingen geven de situatie goed weer. Wij raden aan om de video’s in zijn geheel te bekijken, omdat dit informatie is vanuit de bron zelf. De NOS, RTL Nieuws of Nu.nl heeft op deze manier niet kunnen snijden of schaven in het verhaal. Jij als kijker kunt zo naar politici en naar mensen uit het Trump campagne team luisteren en zo een mening vormen en bepalen of er een kern van waarheid zit in wat ze beweren.

Reactie van Rudy Guliani, oud burgermeester New York en onderdeel van het legal team van Trump, op de aankondiging van Biden dat hij de verkiezingen heeft gewonnen:

 

 

Democraat Vernon Jones bespreekt de fraude van zijn eigen Democratische partij gepleegd tijdens de presidensverkiezing 2020 in de staat Georgia:

 

 

Ondanks dat de mainstream media in Amerika en Nederland je doet laten geloven dat verkiezingen een ‘done deal’ zijn, met Biden als winnaar, is dit het actuele plaatje op 8 november:

 

 

Trump wordt geshadowbanned op Twitter (lastig te vinden, niet aanbevolen, weggefilterd uit zoekresultaten) en werd tijdens de verkiezingen zelfs gecensureerd door Twitter-‘fact checkers’. Daarom is het goed om een aantal van zijn tweets te laten lezen. Veel mensen komen nooit zelf op zijn Twitter pagina:

 

 

Trump geeft aan dat tienduizenden votes na 8 uur s’avonds ontvangen en geteld werden. Dit gaat tegen de regels in die al decennia gelden bij de presidentsverkiezingen. Tevens werden er op grote schaal ook geen observeerders toegelaten in de stemlokalen, wat ook tegen de wet is.

Donald Trump Jr. over de ‘populariteit’ van Joe Biden, die de historische winst van Obama uit 2008 met miljoenen meer stemmen zou hebben doen verbleken. Dit plaatst dingen in perspectief en moet tenminste je wenkbrauwen doen laten gaan fronzen:

 

 

Donald Trump Jr. en Kyle Becker over de statistisch onmogelijke resultaten en verschillen tussen staten en steden:

 

 

De swing/battle ground states konden miljoenen stemmen tellen op een dag. Toen bleek dat Trump enorm voorliep met stemmen in deze staten, werd het stemmen tellen gestaakt. Het tellen van de overgebleven nog niet getelde stembiljetten duurde vervolgens dagen. Vreemd:

 

 

Opsomming van de vreemde handelingen en verschillen tussen de staten in de aanpak van het tellen van stemmen. Het gaat alleen mis in staten waar Democraten aan de macht zijn:

 

 

Zes staten die beslissen om op ongeveer dezelfde tijd tijdens de verkiezingsdag te stoppen met tellen (nooit eerder vertoond) en de plotselinge ommeslag in het aantal stemmen. Trump stond overal voor, totdat honderduizenden ‘extra’ ballots werden gevonden en werden geteld voor Biden toen het tellen van de stemmen plotseling weer werd hervat vanaf half vier s’nachts:

 

 

Meer statistisch gezien, uiterst vreemde ontwikkelingen:

 

 

Meer over de ‘ballots’ die s’nachts arriveerden, allemaal in het voordeel van Biden:

 

 

Het backdaten van late ballots in Pennsylvania:

 

 

Ooggetuige over het niet aanwezig mogen zijn van observeerders bij het stemmen van de tellen in o.a. Detroit:

 

 

Auto’s met ballots komen aan in Nevada, mensen vormen menselijk schild om fraude te verbergen:

 

Link naar de video’s hier.

 

Audio opnames election workers training in Detroit. Detroit lag in battleground state Michigan. Gebanned van Youtube, nog steeds te horen op Bitchute.com. Luister hier beneden hoe de 6 feet COVID rule wordt misbruikt om het observeerders onmogelijk te maken de telling van stemmen zorgvuldig te controleren:

 

 

Liegen tegen election officials en stiekem doorgaan met het ‘tellen’ van stemmen in Fulton County, Georgia (battleground state):

 

 

 

Hoe de publieke opinie vaak wordt beïnvloed: er is geen stemfraude, het waren alleen incidenten op kleine schaal. Bedenk je goed wat er dit keer gebeurd is:

 

 

Nog een verduidelijking van het verschil tussen een incident en verkiezingsfraude:

 

 

353 Counties in 29 staten waar er voter registration ratios waren die groter waren dan 100% (aantal stemgerechtigden):

 

 

Memory stick die ‘over het hoofd werd gezien’, altijd in het voordeel van Democraten:

 

 

Meer over het feit dat het zeer onwaarschijnlijk is dat er meer zetels worden teruggewonnen in the House of Representatives en dat de Senaat behouden blijft voor de Republikeinen, terwijl Trump zou verliezen van Biden. Eenzijdig maar kunnen frauderen en geen tijd gehad om ook de lokale, democratische kandidaten aan te kruizen bij het vervalsen van de stembiljetten:

 

 

Hier meer over de enorme aantallen stembiljetten waar alleen Joe Biden staat aangekruisd en geen lokale, democratische kandidaten:

 

 

Meer uitleg over waarom de uitslagen in de swing states hoogst onwaarschijnlijk zijn, gezien de uitslagen in alle staten en het verschil in populariteit Biden en Trump:

 

 

Het bijzondere verschil in aangevraagde Absentee ballots tussen swing state Pennsylvania en andere staten:

 

 

Biden deed het veel slechter vergeleken met Hillary in 2016 in veel grote (democratische) steden, behalve toen het verschil voor Biden werd gemaakt om 4 uur s’nachts in een aantal steden in de belangrijke battleground stated bij het plotseling hervatten van het stemmen tellen:

 

 

Benford’s law wordt gebruikt om stemfraude te kunnen detecteren. Trump’s Election data vertoont een natuurlijke distributie, die van Joe Biden alles behalve dat. Meer informatie over Benford’s Law hier.

 

 

Hier meer uitleg over de extreem grote verschillen in extra stemmen tussen staten. 42 staten vertonen nauwelijks grote verschillen in het aantal stemmen vergeleken met eerdere verkiezingen. Maar 8 staten gerund door democraten zijn verantwoordelijk voor de 15 van de 21 miljoen extra stemmen in 2020. zie ook de rechte, verticale sprong in het aantal stemmen omhoog voor Biden toen het stemmen tellen plotseling werd hervat in het midden van de nacht:

 

 

Die sprong in het aantal stemmen voor Biden in het midden van de nacht is hier nog duidelijker zichtbaar. Deze grafiek wordt niet getoond door de mainstream media:

 

 

Hier uitleg over hoe de Democraten stragisch software programming hebben gebruikt om het tellen van de stemmen door voting machines te beïnvloeden. Toen ze door hadden dat Trump enorm veel stemmen had gekregen in gebieden waarvan ze aanvankelijk dachten dat ze makkelijk in Democratische handen zouden blijven, moesten ze van strategie veranderen. Alleen was het te laat voor een software fix, ze gingen over op het dichtgooien van de stemlokalen en het manueel aanpassen van de ballots, het vernietigen van de ballots en het bijmaken van de ballots:

 

 

 

 

 

 

 

Vote switching van Trump naar Biden, live gezien op CNN (via de links in de afbeelding kun je dit voorval zelf bekijken). 19.985 stemmen verspringen van kandidaat in tijd van seconden:

 

 

Meer over de software en de corrupte voting machines: deze sofware is gebruikt door tientallen counties in bijvoorbeeld battle ground state Michigan en er is al bewezen dat in één county 6000 votes onterecht op naam kwamen van Biden door een ‘glitch’:

 

 

The voting software is van het bedrijf Dominion Software. Dit stond eerst gewoon gemeld op de overheid site van Michigan, maar nadat de eerste onregelmatigheden werden ontdekt, is deze informatie verdwenen:

 

 

Richard Blum, man van Dianne Feinstein (Dianne Feinstein is een hooggeplaatste, Democratische afgevaardigde) is 60% eignaar van Dominion. Pelosi (een andere hooggeplaatste Democraat en voorzitster van het Huis van Afgevaardigden sinds 2019) is ook 10% eigenaar:

 

 

 

 

Dit is wat de Republikeinse advocaat Sidney Powell heeft te zeggen over deze zeer zorgelijke ontwikkelingen:

 

 

Volgende Twitter bericht van opkomende, conservatieve nieuwsorganisatie OAN is geretweet door president Donald Trump:

 

 

Meer over de voting machines en software die werd gebruikt tijdens de midterms in 2018 en de presidentsverkiezingen in 2020 volgt later. We zullen meer gedetailleerd in kaart brengen welke grote, overkoepelende bedrijven en organisaties belangen hebben in deze software, wanneer het is aangeschaft, in welke staten, door wie en hoe het precies zit met de aandeelhouders. Voor nu onze vraag aan de sceptici: in plaats van roepen dat bovenstaande informatie niet gegrond is, is het misschien een idee om zelf eens op onderzoek te gaan naar de software en de betrokkenen en ons te overtuigen dat bovenstaande niet klopt? Dan veranderen wij graag de tekst! Tip: gebruik Duckduckgo.

 

Een totaal overzicht aan verdachte fraude hier.

 

Censuur van de mainstream media en grote techbedrijven

Nu zijn we aangekomen bij punt 3 van ons onderzoek naar de fraude en propaganda omtrent de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Als democraten, techbedrijven en de mainstream media zo overtuigd zijn van de eerlijk verlopen verkiezingen en de legitieme winst voor Joe Biden en Kamala Harris, waarom doen ze er dan alles aan om elke mogelijk tegengeluid ten censureren, te verdraaien en te verzwijgen? De media en techbedrijven hebben op ongekende schaal honderdduizenden mensen monddood gemaakt door personen en groeperingen te blokkeren op Twitter, Youtube, Reddit en Facebook. De NOS en RTL Nieuws hebben geen enkel kritisch geluid over oneerlijk verlopen verkiezingen uitgezonden, tenminste niet met enige vorm van verdieping. Alles is een conspiracy theory en je wordt voor gek verklaard. Onderstaande voorbeelden zijn maar het puntje van de ijsberg van het enorme bewijs aan propaganda, censuur, shadow bans, bans, verdraaiingen, geknip en geplak en het verzwijg van de mainstream media en techbedrijven. Meer zal volgen.

Het plaatsen van waarschuwingsberichten en het deels afschermen van de Tweets van de president van de Verenigde Staten. Kunnen wij niet zelf een oordeel vormen?

 

Na het plotselinge, nooit eerder vertoonde, stoppen en stiekem hervatten van het tellen van de stemmen in de verkiezingsnacht, kwamen in de dagen daarna steeds meer bewijzen en signalen naar buiten van op grote schaal gepleegde fraude. Mensen startten een ‘Stop The Steal’ Facebook pagina die binnen enkele uren al 365.000 volgers had. Facebook sloot deze groep zonder geldige, opgegeven reden en zonder wederhoor:

 

 

Inmenging van Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, in de democratie door het geven van 400 miljoen Dollar aan een ‘nonprofit’ om verkiezingsmedewerkers en poll workers te betalen. Misschien niet verboden, maar wel nog nooit eerder op deze schaal vertoond. De grote tech social media bedrijven beweren onafhankelijk te zijn als sociale platformen en krijgen daardoor ook bescherming door de wet (zijn geen publishers, kunnen niet berecht worden voor illegale handelingen en uitspraken door users op hun platform). Maar tegelijkertijd zijn er wel honderduizenden gebruikers geblokkeerd die een afvallige, conservatieve mening hebben. Met een aanzienijke stijging in het aantal geblokkeerde conservatieve accounts in aanloop naar de verkiezingen die gehouden werden op 3 november.

 

 

Breitbart News is 1 van de grootste conservatieve websites in Amerika. In de 6 maanden voor de verkiezingen heeft Google alle zoekverwijzingen over Joe Biden op Breitbart News gewist. Niks was via de zoekmachine van Google te vinden over deze artikelen:

 

 

In de aanloop naar de verkiezingen plaatste Reddit, 1 van de grootste social media platforms ter wereld, de president Trump fan community die was uitgegroeid tot 750.000 leden, in quarantaine. Feitelijk konden de users hierdoor niet meer met elkaar een open discussie aangaan. Alles werd geblocked en geshadowbanned:

 

 

Gelukkig is deze subreddit community op eigen houtje verder gegaan in 2020 en uit de as herrezen. Inmiddels is TheDonald.win 1 van de snelst groeiende sites ter wereld en een baken van vrije meningsuiting en debat.

Hieronder een voorspelling van 2 november, een dag voor de verkiezingen. Over de rol van de media bij het sturen van de berichtgeving en het moeilijk kunnen vinden van informatie/beelden van de verkiezingsdag en nacht zelf in de dagen en weken na de verkiezingen. En het blokkeren van meningen van andersdenkenden wat betreft de uitslag van de verkiezingen. Dit is al uitgekomen:

 

 

Zoals aangegeven is dit maar en kleine greep aan voorbeelden uit de trukendoos van de msm en techbedrijven. Met het schokkende effect dat iedereen in je omgeving met weinig tijd en iedereen die nooit verder kijkt dan de NOS, RTL Nieuws, Nu.nl, Google, Facebook en Twitter, totaal geen idee heeft wat er zich eigenlijk aan het afspelen is. Trump is slecht, Biden is goed. En Kamala Harris is totaal niet incapabel en zal een uiterst geschikte, niet corrupte, eerste vrouwelijke, aziatisch-zwarte president worden. Wij moeten allen nu ‘dichter bij elkaar komen’ en ‘onze verschillen overbruggen’.

 

 

Vergeet de miljarden aan schade door Black Lives Matter rellen die op rare wijze alleen voorkomen in verkiezingsjaren (zoek en u zult vinden). Vergeet dat conservatieven en Republikeinen vier jaar lang zijn uitgemaakt voor rascisten, fascisten en deplorables. Vergeet ook de corruptie van Biden en crackverslaafde zoon Hunter in Oekraine (Burisma…kuch…) en de miljoenen die Biden en Hillary hebben verdiend via hun foundations en door het uitoefenen van hun macht tijdens het bekleden van hun kabinetsfuncties. Vergeet ook gelijk maar de gehele, rascistische geschiedenis van de Democratische partij en hoe ze dit al decennia projecteren op de Republikeinen. Het is allemaal niet gebeurd en je zult er ook niet over lezen. Ga naar je werk, kom thuis, ga eten en kijk de NOS.

 

Ondertussen zijn ze begonnen met het ‘helen’ van de natie. Hieronder Alexandria Ocasio-Cortez (hooggeplaatste afgevaardigde Democraat) over het opstellen van vergeldingslijsten:

 

 

 

Trump moet winnen door het zien te bewijzen van de grootschalige fraude. Trump gaat winnen met behulp van de Supreme Court. Zodat we hopelijk voor tenminste de duur van nog 4 jaar de macht van communisten en globalisten kunnen temperen:

 

 

 

Zoek de verschillen:

 

 

 

Stuur ons link tips zodat we dit artikel verder kunnen aanscherpen en verdiepen. Verspreid dit artikel als het je tot nadenken heeft aangezet, zodat ook anderen de mogelijkheid hebben om een eigen mening te vormen. Niet eens met onze berichtgeving? Kom met argumenten (en bewijzen) dat 1 of meerdere van bovenstaande constateringen niet kloppen en wij zullen het aanpassen. Eerlijke berichtgeving is het streven. Iets wat je helaas niet meer kan verwachten van mainstream journalisten, kranten, social media en tv kanalen… en hun corrupte eigenaren.

Onze ambitie

Contact opnemen

 

Wil je erachter komen wat het meest succesvolle campagnefilmpje was van de Democraten? Kijk dan hier het filmpje:

 

Het meest succesvolle campagnefilmpje van de Democraten.

Waarom Trump de Echte Winnaar is van de Verkiezingen en Wat de Mainstream Media voor je Verborgen houdt. De Enorme Fraude Gepleegd tijdens de Amerikaanse Presidentsverkiezingen veranderen de USA in een Bananenrepubliek.

2.519
Views
0 0 vote
Article Rating
Meld je aan
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
News
News
3 maanden geleden

De media heeft Biden tot winnaar uitgeroepen en de democratisch partij blijft dit herhalen alsof het zo werkt. Echter de staten moeten tot een conclusie komen en alle lopende rechtzaken moeten zijn gesloten.

Willens en wetens presenteren media, diverse democraten, diverse republikeinen maar ook andere landen onrechtmatig Biden voor als presedent elect (toekomstig president). Biden claimt zelfs al vergoedingen voor de transitie.

Pim
Pim
3 maanden geleden

Helemaal eens!