Trump houdt vast aan verkiezingsbelofte: geen Deal met Democraten zonder Money for the Wall. Nancy Pelosi en Chuck Schumer ongewild in de schijnwerpers gezet. Partial Shutdown Government van Kracht.

In bovenstaande video is te zien hoe President Donald Trump het Amerikaanse volk toesprak vanuit de Oval Office. Het was een duidelijk verhaal. Illegale immigratie kost Amerika tientallen miljarden per jaar, maar is daarnaast ook een verschrikkelijke humanitaire crisis. Vrouwen en kinderen worden ontvoerd en belanden in de prostitutie. Grensbewakers en inwoners sterven door geweld of door drugs.

Het is één van de verkiezingsbeloften van Trump om illegale immigratie tegen te gaan. De feiten van de ellende bij de zuidgrens van Amerika spreken voor zich. Om een voorbeeld te geven:

  • 17.000 volwassenen met een crimineel verleden en/of strafblad zijn aangehouden door Amerikaanse grensbewakers in 2018 toen ze probeerden binnen te komen.
  • 10.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor geweldpleging.
  • 30.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor sex crimes.
  • 4.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor moord.
  • Er is een 2000% toename in het aantal aanvragen voor asiel in de afgelopen 5 jaar.
  • 300 Amerikanen sterven door heroïne per week, 90% komt binnen via de zuidgrens met Mexico.
  • 1 op de 3 vrouwen die proberen Amerika binnen te komen is seksueel aangevallen of verkracht voordat ze voet hebben gezet op Amerikaanse bodem.

Dit zijn heftige cijfers en feiten die waar mogelijk altijd verzwegen worden door de Democratische partij en links. Trump wilt dat de politiek rond de 5 miljard Dollar vrij maakt voor de constructie van een muur of stalen hek om het Amerikaanse volk beter te beschermen tegen criminaliteit, vrouwenhandel en drugs. Dit bedrag is een schijntje vergeleken met de juridische, medische en economische ellende die een open grens met Mexico veroorzaakt.

Eerder deze maand probeerde Department of Home Security Secretary Kirstjen Nielsen een briefing te organiseren voor de leiders van het Amerikaanse congres. Speaker of the House voor de Democraten, Nancy Pelosi, en Senate Minority leider, Chuck Schumer, weigerde deze zitting bij te wonen. Ze wilden simpelweg niet luisteren naar wat de experts te zeggen hadden over de crisis aan de zuidgrens. Het enige wat links Amerika en de linkse mainstream media hebben weten te brengen in de afgelopen jaren is zo hard mogelijk schreeuwen ‘Resist Trump’ en ‘Racist Trump’. Voor de rest enkel obstructie en tegenwerking voor eigen politiek gewin bij een steeds meer extreem links gezinde achterban.

Trump was strategisch slim genoeg om na de weigering van Chuck en Nancy, de gehele briefing over de humanitaire crisis dan maar per brief te presenteren aan het congres en aan de bevolking. Aangezien dit soort zaken nergens in de Nederlandse pers wordt belicht, kunt u hieronder zich inlezen in alle feiten van de briefing en de crisis.

Omdat de Democraten geen deal willen sluiten die ook geld voor de muur omvat, heeft Trump vervolgens ook strategisch het volk direct toegesproken vanuit de Oval Office in het Witte Huis. Op Prime Time tv wist Trump zo direct het volk te bereiken, zonder dat de linkse mainstream media zijn boodschap kon beïnvloeden.

Wel hebben ze erg hun best gedaan om zelfs een directe boodschap van de president van het Vrije Westen te censureren. Als de feiten niet voor je spreken, kun je maar beter proberen Donald Trump zijn mond te snoeren. Zo opperde Don Lemon, news anchor van nepnieuws kanaal CNN, om de toespraak van Trump alleen uit te zenden met een vertraging, zodat ze het volk konden beschermen tegen ‘propaganda’.

Uiteindelijk hebben de grote linkse of ‘conservatieve’ mainstream kanalen zoals CBS, NSBC, FOX en CNN toch besloten om de toespraak van President Trump uit te zenden. Komt toch een beetje eng en kinderachtig over als je als nieuwszender weigert om de president aan het woord te laten. Toch wisten sommige linkse kanalen toch nog te frauderen en het propaganda-level hoog te houden. Q13 Fox in Seattle misvormde het gezicht van Trump tijdens de toespraak moedwillig. De video editor is nu op non-actief gezet.

Als doekje voor het van het bloeden voor de linkse mainstream media, werd vervolgens wel een toespraak uitgezonden van Nancy Pelosi en Chuck Schumer, die in naam van de Democratische Partij een ‘tegengeluid’ wilden laten horen. Dit is hieronder te bekijken.

Het bleek een zielige vertoning te worden. Veel holle klanken, loze beloftes en met de boodschap dat Trump inspeelt op ‘angst’. Voor de rest kwamen de twee globalistische puppets niet met daadwerkelijke, specifieke oplossingen, wisten ze de feiten die Trump benoemde in zijn toespraak niet te weerleggen en leek het hele circus met name erg slecht geacteerd en ingestudeerd.

Trump heeft in ieder geval voorlopig gekregen wat hij wilde:

  1. Directe communicatie met het Amerikaanse volk. Het omzeilen van de mainstream media propaganda.
  2. Nancy Pelosi en Chuck Schumer (Democratische Partij) in de schijnwerpers gezet. Het blootleggen van de inhoudsloze boodschap van de Democratische Partij en de onkunde van de partijleiding.

Het gevecht wordt vervolgd.

Voor betrouwbare en feitelijke updates, blijf ons volgen op zakmaardoor.nl!

Lees meer:

Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links!

Witte Huis Perschef Sarah Sanders Links Liberaal Restaurant Red Hen Uitgepest

123
Views
   

ZMD Comments

1 Comment on "Trump houdt vast aan verkiezingsbelofte: geen Deal met Democraten zonder Money for the Wall."

avatar
450
Sort by:   newest | oldest | most voted
Duitseherder
User
Post rating :
     

Het is allang duidelijk dat de huidige potus tegengewerkt wordt, ik vind het als Nederlander verschrikkelijk hoe een bevriend staatshoofd elke dag hier bij het npo nieuws afgezeikt wordt.