Hadden we maar een camera en audio gehad aan boord van de militaire bus waarin Nancy Pelosi en haar democratische collega’s onderweg waren naar een militair vliegtuig, om op kosten van de belastingbetaler zeven dagen op excursie te gaan naar Brussel, Egypte en Afghanistan. Het kan niet anders dan dat ze verbouwereerd en pislink al scheldend door de bus hebben lopen stampvoeten. De beelden en geluiden waren puur politiek goud geweest. Gelukkig volgen hieronder wel een aantal humoristische filmpjes en foto’s van ná het terugkeren van de bus vol Democraten.

Zoals wij hier al eerder berichtte, zitten de onderhandelingen tussen President Trump en de Democraten ‘muurvast’ wat betreft de Wall on the Southern Border. Er wordt namelijk niet onderhandeld. Ook al waren de kopstukken van de Democratische partij in het nabije verleden allemaal voor meer financiering voor grenswachters én een fysieke barrière om de humanitaire crisis bij de grens met Mexico aan te pakken, nu Trump dit als belangrijke verkiezingsbelofte heeft gemaakt, is iedereen op links tegen. Hoe hypocriet de Democratische top is, blijkt wel uit onderstaand filmpje van Chuck Schumer (Senate Minority Leader Democraten) die in 2013 illegale immigratie nog wel ‘verkeerd’ noemde en geld beschikbaar wilde maken voor grensbewaking (veel meer geld zelfs dan dat Trump nu vraagt):

In plaats dat de Democraten inzien dat mensenlevens en het stoppen van vrouwen- en kinderhandel meer belangrijk is dan politieke spelletjes, staken ze in afgelopen weken steeds verder hun koppen in het zand. Met argumenten kunnen ze niet winnen. De muur zou ‘immoreel’ zijn of ‘racistisch’. Echte argumenten hebben ze verder niet meer.

Het zoveelste politieke spelletje van Speaker of the House Nancy Pelosi bestond uit het informeren van President Trump dat zij mogelijk de State of the Union, de jaarlijkse toespraak van de president tot de leden van het Amerikaanse Congres, zou annuleren. Zogenaamd om veiligheidsredenen, omdat zij Trump door de tijdelijke ‘shutdown’ van de overheid  die van kracht is, niet meer de veiligheid kon garanderen om hem te laten spreken. De echte reden is dat de Democraten als de dood zijn dat Trump zich rechtstreeks op primetime tv richt tot het volk en met argumenten komt voor de muur die niet zijn te weerleggen door links. In dit artikel bespraken we al eerder de pogingen van de Democraten en de linkse mainstream media om live tv, free speech en conservatieve geluiden te dwarsbomen. Steeds opzichtiger ook.

De Department of Homeland Security senior vertegenwoordigers hebben de uitspraken van Nancy Pelosi vervolgens ontkracht. Volgens hen is de Secret Service klaar om de veiligheid van President Trump te garanderen en is niet met hen overlegd over de zogenaamde dreigende veiligheidssituatie. Een typisch voorbeeld van Fake News door de Democratische partij voor eigen gewin.

President Trump liet het hier vervolgens niet bij zitten. Hij was als enige in Washington gebleven de afgelopen weken om te kunnen onderhandelen over de humanitaire crisis bij de zuidgrens en om te zorgen dat de ‘government shutdown’ beëindigt kan worden. Op deze wijze kunnen meer dan 800.000 ambtenaren en overheidsfunctionarissen hun salaris weer ontvangen. Hij had zijn vakantie hiervoor geannuleerd. Nancy Pelosi ging ondertussen wel naar een luxe resort op Hawaii.

Bij terugkomst en na het dreigen van het uitstellen van de State of the Union van de President van de Verenigde Staten, wilde zij vervolgens weer Washington ontvluchten door op een zevendaagse excursie te gaan langs politieke geallieerden in Brussel en Egypte. En vermoedelijk zat Afghanistan als locatie ertussen om de dure vlucht met een militair vliegtuig (dat met belastinggeld wordt betaald) te kunnen verantwoorden. Het is ook niet de eerste keer dat Nancy Pelosi (zelf goed voor meer dan honderd miljoen Dollar) zich te goed aan drank voor haarzelf, haar partijgenoten en zelfs familieleden, tijdens dienstvluchten naar het buitenland.

Maar dit keer stak president Trump daar een stokje voor. Een stokje tussen de wielen van de militaire bus die Nancy Pelosi naar het vliegveld moest brengen voor vertrek. Terwijl de hele delegatie al in de bus zat met bepakte koffers en de eerste meters al waren afgelegd, kregen ze een melding vanuit het Witte Huis dat de vlucht geannuleerd was door de president als gevolg van de government shutdown. Zie de brief hieronder:

Dit is natuurlijk een politieke ‘tit-for-tat’ , oftewel stunt, maar wel eentje met een hoog troll niveau, gevoel voor humor en ook zeker strategische scherpte. Trump geeft aan dat Nancy Pelosi alle keuzevrijheid heeft om alsnog op ‘excursie’ te gaan, maar dan moet ze wel commercieel vliegen. Master troll Trump legt in één klap de hypocrisie bloot van de Democratische top. Het ontwijken van verantwoordelijkheden, het niet willen onderhandelen over serieuze thema’s,  en ook de zelfverrijking komen aan het licht. Normaal zouden de mainstream media hier nooit over berichten, maar nu moeten ze wel. Een bus vol Democraten die moet omdraaien, omdat de president simpelweg op het laatste moment de militaire vlucht annuleert is nieuws.

Als een zender er niet over bericht, doet een andere zender het wel. CNN, MSNBC, CBS en Buzzfeed konden het simpelweg niet negeren. Hooguit spinnen naar eigen hand. Dat is de strategische scherpte die Trump hier laat zien. En laten we ook niet vergeten dat het erg humoristische beelden en fotomateriaal oplevert.

Ook de koffers zijn netjes teruggebracht door Trump.

Troll level: Expert

Later vandaag volgt trouwens een nieuwe, grote aankondiging van president Trump betreffende de humanitaire crisis bij de zuidgrens met Mexico:

 

We houden jullie hier bij zakmaardoor.nl op de hoogte! Want de NOS, de Telegraaf en RTL Nieuws verzuimen om aan objectieve en volledige berichtgeving te doen.

Meer op zakmaardoor.nl:

Trump houdt vast aan verkiezingsbelofte: geen Deal met Democraten zonder Money for the Wall.

Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links!

Amerikaanse Mainstream Media in full Propaganda Mode nu Democraten de Discussie over The Wall dreigen te Verliezen.

Witte Huis Perschef Sarah Sanders Links Liberaal Restaurant Red Hen Uitgepest.

 

Reageer hieronder op zakmaardoor.nl! Wij censureren niet en bieden objectief tegenwicht aan de mainstream media! Link of artikel tips? Zie de button in de header. Auteur worden? Stuur ons een email. Het is tijd voor echt nieuws!

zakmaardoor.nl – Uw dagelijkse dosis fun & realiteit

President Trump annuleert buitenlandse, 7-daagse excursie Nancy Pelosi (Speaker of the House, Democraten) nadat ze dreigt met uitstel State of the Union. Troll level: Expert

205
Views

ZMD Comments

Your chance to be First!

avatar
450