Empire Acteur Jussie Smollett kan wel 3 jaar achter de Tralies Verdwijnen voor Verzonnen Hate Crime door Blanke MAGA supporters. Linkse Mainstream Media Schuldig aan het Zwart maken van Miljoenen Trump Stemmers.

Jussie Smollett, onder andere Amerikaanse TV acteur van de serie ‘Empire’, beweerde dat hij op 29 januari 2019 was aangevallen door Trump supporters in Chicago. Smollett had de politie verteld dat hij slachtoffer was van een ‘hate crime’ door twee blanke Amerikanen vlakbij zijn appartementencomplex. De daders zouden een strop om zijn nek hebben gedaan, hem hebben uitgescholden omdat hij zwart en homoseksueel is, hem fysiek hebben mishandeld, hebben gezegd: ‘This is MAGA (Make America Great Again) country’,  en als klap op de vuurpijl zouden zij hem hebben overgoten met bleekmiddel.

Dit zou natuurlijk verschrikkelijk en schokkend nieuws zijn geweest… als het waar was.

Maar net zoals veel ‘hate crimes’ die door gehersenspoelde links-dragenden worden verzonnen, bleek dit ook een verzinsel te zijn.

Op 13 februari heeft de politie in Chicago twee ‘persons of interest’ opgepakt in de zaak. Het blijken twee broers te zijn met een donkere huidskleur… van Nigeriaanse afkomst… die als extra’s hebben gespeeld in dezelfde serie als Jussie Smollett (Empire)… waarbij de politie thuis het bleekmiddel heeft gevonden… die de strop hebben gekocht bij de Crafty Beaver Hardware Store… en die naar eigen zeggen $3.500 aangeboden hadden gekregen om de aanval in scène te zetten.

Je… verzint… het… niet.

Ondertussen is het kwaad al geschied. De volledige linkse mainstream media in zowel de Verenigde Staten als ver daarbuiten duikelden over elkaar om maar als eerste te kunnen zeggen hoe geschokt ze waren, hoe racistisch Trump supporters zijn en dat er alles aan gedaan moet worden om Trump, ‘de reïncarnatie van Hitler’, en zijn achterban te stoppen om het land verder in de Middeleeuwen te laten doen storten. Uren hebben de grote televisiekanalen zoals CNN en MSNBC in Amerika aan de zaak besteed. Zonder een greintje bewijs is een volledige achterban weggezet in de extremistische en fascistische hoek. Een tactiek die (extreem) links al zoveel vaker heeft gebruikt in de geschiedenis.

Het filmpje in de header van Mark Dice, conservatief en ‘demonetized’ Youtube journalist/producer, geeft in het kort een beter beeld van de tactieken van links. De constante hersenspoeling van het grote publiek gaat door. Zullen de grote kanalen evenveel zendtijd besteden aan de conclusie dat Jussie Smollett alles in scène heeft gezet? Nee, natuurlijk niet. Misschien een snelle en korte rectificatie, meer is niet nodig. Het doel was stigmatiseren en demoniseren van Trump’s achterban… en dat is gelukt.

Tik voor de grap anders het woord ‘Trump’ in bij de zoekfunctie van de Youtube app. De eerste 5-10 zoekresultaten zijn van CNN en MSNBC. De grote tech bedrijven zoals Google en Facebook, in samenwerking met de mainstream media, bepalen wat u hoort, leest en ziet. Daar zijn de algoritmes op aangepast na de onverwacht verloren presidentsverkiezingen in 2016.

Niet alleen de mainstream media was er als de kippen bij om te demoniseren. Heel links Hollywood en zelfs democratische presidentskandidaten voor de verkiezingen in 2020, zoals Kamala Harris, deden een duit in het zakje om conservatieve stemmers en MAGA supporters zwart te maken:

Kamala Harris was dan ook sprakeloos toen een journalist durfden te vragen naar haar tweet toen Jussie Smollett door de mand was gevallen. Linkse presidentskandidaten verwachten nou eenmaal geen echte, journalistieke tegenspraak:

Ondertussen heeft de mainstream media ook geprobeerd jonge blanke Trump supporters te demoniseren, die zogenaamd een demonstrant van native-Indiaans/Amerikaanse afkomst zouden hebben lastig gevallen. Hier bleek niks van te kloppen na videobeelden.  De kinderen uit Covington hebben ondertussen via hun advocaat de Washington Post voor 250 miljoen dollar voor het gerecht gesleept. De linkse elite krant had de kinderen de grond in geboord zonder enige vorm van hoor en wederhoor, of spatje aan bewijs.

President Trump had hier zelf ook nog wat over te zeggen op Twitter:

Het gevecht tegen de ‘Enemy of the people’ gaat door.

Jussie Smollett kan wel 3 jaar of langer in de cel verdwijnen voor het Faken van een Hate Crime.

Wordt vervolgd.

Meer op zakmaardoor:

Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links!

160
Views
   

ZMD Comments

Your chance to be First!

avatar
450