Amerikaanse Mainstream Media in full Propaganda Mode nu Democraten de Discussie over The Wall dreigen te Verliezen. CNN 'journalist' Jim Acosta hangt weer de Clown uit.

Na de toespraak van Trump in de Oval Office, waarbij hij het Amerikaanse volk direct toesprak op prime time tv over de humanitaire crisis aan de zuidgrens, hebben de linkse mainstream media er alles aan gedaan om zijn boodschap belachelijk te maken en zijn woorden te verdraaien. Trump deed er goed aan om de mensen direct toe spreken, want eerlijke berichtgeving  van CNN, MSNBC en CBS kan je in het huidige medialandschap in de VS niet verwachten. Een interview heeft geen zin. Alles wat je zegt wordt verkort en er tussenuit geknipt. Een 30 minuten interview veranderen ze in een 1 minuut item. Met de uitkomst ‘Trump is racist’. Dit is ongeveer het enige vocabulaire en wapen wat de linkse Democraten nog hebben als weerwoord tegen het beleid van Trump. Ze moeten wel over gaan op propaganda en Hitler vergelijkingen zonder bewijs en onderbouwing, want de economie en de veiligheid doen het feitelijk simpelweg te goed onder de leiding van president Trump.

Wat Trump ook aangaf tijdens een gesprek met de media alvorens hij naar Texas vertrok om daar met ICE en grenswachters te spreken over de humanitaire crisis, is dat de mainstream media samenwerkt met de Democratische partij om de Republikeinen en voornamelijk Trump in alles tegen te werken waar hij voor staat. Het maakt niet uit of hij een medicijn uit vind voor kanker, de democraten en de media zullen tegen zijn. Hij noemt het kliekje de Opposition Coalition.

De tactiek die zenders zoals CNN gebruiken is het bombarderen van de kijker met ‘buzz words’ zoals ‘manufactured crisis’. In de video hierboven legt anchorman Tucker Carlson van Fox meer uit over hoe de mainstream media de Amerikaanse bevolking probeert te beïnvloeden. Zoals ik ook uitlegde in dit artikel, hebben de democraten geen oplossingen voor de crisis aan de grens. Niks doen en de tegenpartij racistisch noemen is pure onkunde en haat, niets meer en niets minder.

Het is geen ‘manufactured crisis’, maar een echte crisis aan de grens met Mexico:

  • 17.000 volwassenen met een crimineel verleden en/of strafblad zijn aangehouden door Amerikaanse grensbewakers in 2018 toen ze probeerden binnen te komen.
  • 10.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor geweldpleging.
  • 30.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor sex crimes.
  • 4.000 illegalen zijn opgepakt binnen de grenzen van Amerika voor moord.
  • Er is een 2000% toename in het aantal aanvragen voor asiel in de afgelopen 5 jaar.
  • 300 Amerikanen sterven door heroïne per week, 90% komt binnen via de zuidgrens met Mexico.
  • 1 op de 3 vrouwen die proberen Amerika binnen te komen is seksueel aangevallen of verkracht voordat ze voet hebben gezet op Amerikaanse bodem.

Trump wilt hier iets aan doen. Iets wat vele presidenten hebben beloofd, inclusief voormalig president Obama, maar nooit hebben gedaan.

Jim Acosta is voor veel Nederlanders nog onbekend. Toch is zijn invloed veel groter dan wij denken. Veel grote Nederlandse mediabedrijven zoals de NOS en RTL Nieuws verkiezen CNN als hun nieuwsbron om items mee te maken. Items en filmpjes die u vervolgens weer braaf om 20:00 uur kijkt op de antieke beeldbuis. Jim Acosta is politiek en Witte Huis verslaggever van CNN. Hij bepaalt voor een groot deel wat er gezegd en geschreven wordt over president Trump bij CNN. Wat u niet weet is dat CNN de afgelopen jaren is afgegleden tot een propagandakanaal voor de globalistische elite. Het bewijs hiervoor zullen wij hier bij zakmaardoor.nl in een aparte post behandelen. Uw mond zal openvallen van verbazing over hoe hoog het propaganda niveau is geworden bij zenders als CNN en MSNBC. Het heeft niks meer met feitelijke berichtgeving te maken. Enkel het indoctrineren van de kijker om Democratische stemmen veilig te stellen in 2020. En dat gaat makkelijker als je Trump gelijkstelt aan Hitler.

Jim Acosta heeft zichzelf voor lul gezet door een video te maken bij de Mexicaanse grens en vervolgens op Twitter te zetten. Geen woord over alle feiten en alle ooggetuigenverslagen van de grenswachters over het geweld en de ellende aan de grens. Nee, gewoon een filmpje opnemen van jezelf en stellen: ‘Ik zie geen geweld hier, dus het zal er wel niet zijn’. En dat nota bene bij een plek waar toevallig wel een stukje ‘wall’ staat.

Master Troll Trump was er snel bij om hierover te Twitteren.

Lief dagboek (veel gemaakte grap over de gênante Twitter berichten van Jim):

Ook zijn zoon deed een duit in het zakje:

We zullen zien of en wanneer de muur wordt gebouwd. In ieder geval moeten de Democraten nu wel reageren en met meer feiten komen over waarom ze tegen een muur zijn. Hoe willen zij geweld, drugs en mensenhandel buiten de deur houden? Niemand is tegen immigranten, ook Trump niet. Dit heeft hij ook vaak gezegd. Illegalen en het niet kunnen screenen op criminaliteit zijn weldenkende mensen inclusief president Trump wél op tegen.

Meer op zakmaardoor.nl

Trump houdt vast aan verkiezingsbelofte: geen Deal met Democraten zonder Money for the Wall.

Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links!

Witte Huis Perschef Sarah Sanders Links Liberaal Restaurant Red Hen Uitgepest.

Reageer hieronder op zakmaardoor.nl! Wij censureren niet en bieden objectief tegenwicht aan de mainstream media! Link of artikel tips? Zie de button in de header. Auteur worden? Stuur ons een email. Het is tijd voor echt nieuws!

zakmaardoor.nl – Uw dagelijkse dosis fun & realiteit

52
Views
   

ZMD Comments

Your chance to be First!

avatar
450