De Duitse politicus Frank Magnitz is tot pulp geschopt en geslagen in Bremen, Duitsland. De intentie was duidelijk moord, zoals te zien is op de foto hierboven. Frank Magnitz is Duits parlementslid voor de conservatieve partij Alternative für Deutschland (AfD). De AfD heeft veel aan populariteit gewonnen in afgelopen jaren in Duitsland door het gefaalde asielbeleid van Angela Merkel en haar CDU. De criminalitieit en dreiging is explosief gestegen in Duitsland als gevolg van de ongebreidelde import van (economische) vluchtelingen uit islamitsche landen.

Een voorbeeld is de jaarwisseling van 2015-2016. Meer dan 1200 Duitse vrouwen zijn destijds met hard vuurwerk en in alle chaos losgetrokken van hun familie en vrienden en vervolgens seksueel aangevallen, betast en in sommige gevallen verkracht. Meer dan 2000 mannen, voor het overgrote deel van buitenlandse afkomst en recentelijk binnengekomen als immigrant, waren verantwoordelijk voor de beestachtige aanvallen. De Duitse politiek correcte, mainstream media heeft dit nieuws vervolgens dagenlang verzwegen voor het Duitse volk. Schandalige ontwikkelingen om de waarheid van het gefaalde beleid van de Duitse regering en het linkse establishment onder de pet te houden.

Dit is de dus de reden waarom de AfD groeit in populariteit. En dit is dus de reden waarom links wanhopig zoekt naar andere oplossingen om de AfD klein te houden.

De groei van de AfD werd extreem links blijkbaar nu echt wat te veel en dus grijpen ze terug naar hun klassieke en kenmerkende arsenaal aan oplossingen: onderdrukken van het vrije woord, het intimideren van politieke opponenenten en het gebruiken van extreem geweld met links terroristische motieven.

Nog geen 3 dagen hiervoor was het het hoofkantoor van de AfD gebombardeerd:

Aanvallen op de AfD partij zijn extreem gestegen in afgelopen jaren volgens het Central Crime Archive:

2014: 4 criminele aanvallen

2015: 76 criminele aanvallen

2016: 464 criminele aanvallen

2017: 669 criminele aanvallen

De vermoedelijke daders zijn Antifa, de zo cynisch hetende Anti-Fascisten. Dit is een internationale club van voornamelijk blanke, extreem-linkse, socialistische/communistische jongemannen die denken dat ze het gelijk aan hun zijde hebben, omdat ze strijden tegen ‘racisme’, ‘nazi’s’ en het ‘capitalisme’. Ondertussen vallen ze iedereen met fysiek geweld aan die niet mee gaat met hun denkswijze. Een denkswijze die meer lijkt op een nieuwe religie of ideologie, in plaats van het heldere strijden tegen daadwerkelijk onrecht in de wereld. Deze internationale club van links-terroristen wordt in sommige gevallen gesteund door de linkse landelijke politiek en de mainstream media. Of simpelweg worden hun acties of uitspraken gedownplayed of verzwegen door diezelfde politici en journalisten. Met verschrikkelijke ontwikkelingen zoals de bijna moord op een Duits parlementslid tot gevolg.

Bij de NOS of RTL Nieuws is hier nauwelijks aandacht aan besteed. Ja, een kort fragmentje van wat er heeft plaatsgevonden. Maar een iets diepgaander nieuwsitem over de achterliggende reden waarom dit mogelijk is anno 2019 in Europa? Nee. Uit welke hoek de aanval komt? Nee. Waarom de AfD uberhaupt zo heeft kunnen groeien de afgelopen jaren? Nee.

Nee… de waarheid gaat net wat te ver voor het establishment. Deze waarheid zou hun eigen macht doen afbrokkelen. En dat willen we niet met z’n allen. Links lullen en jezelf moraal verheven voelen is pas echt lekker als je ondertussen wel je zakken kunt blijven vullen. En dat kan beter als je het volk om 20:00 uur een fake propaganda verhaaltje voorschotelt.

Meer op zakmaardoor.nl:

Witte Huis Perschef Sarah Sanders Links Liberaal Restaurant Red Hen Uitgepest.

 

Reageer hieronder op zakmaardoor.nl! Wij censureren niet en bieden objectief tegenwicht aan de mainstream media! Link of artikel tips? Zie de button in de header. Auteur worden? Stuur ons een email. Het is tijd voor echt nieuws!

zakmaardoor.nl – Uw dagelijkse dosis fun & realiteit

Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links! Bomaanslagen gepleegd op verschillende AfD locaties in Duitsland in afgelopen weken.

391
Views

ZMD Comments

1 Comment on "Alternative für Deutschland (AfD) politici Frank Magnitz bijna Vermoord door Extreem Links!"

avatar
450
Sort by:   newest | oldest | most voted
Thomas
Noob
Thomas
Post rating :
     

Goed artiekelq